Tarieven

544783_516045065072828_1363679197_nDe uiteindelijke prijs kan ik pas bepalen als ik uw hond gezien heb en de conditie van zijn of haar vacht heb kunnen beoordelen. Een sterk vervilte hond kost namelijk veel meer tijd om te trimmen dan een hond die regelmatig gekamd wordt en klitvrij is.

Ook spelen uw eigen wensen natuurlijk een rol. Ik zal echter altijd in het belang van de hond besluiten, onnodig pijn doen is on acceptabel. Dus heeft u uw lieveling graag voller in vacht? Goed blijven kammen is hierbij de remedie!
Model knippen/scheren kost meestal meer tijd en precisiewerk dan kort en krachtig één lengte. (al zal ik dat ook zo netjes mogelijk doen) In principe werk ik alleen op een schone vacht, de hond gaat dus in bad voordat ik ga knippen/scheren.
Dat scheelt slijtage van mijn trimgereedschap.
Indien de hond vervilt of met erge knopen en klitten in zijn vacht gebracht wordt, dan zal er extra tijd in rekening worden gebracht. Immers kan ik pas beginnen aan uw hond als hij knoop en klitvrij is…
Uiteraard bespreek ik dit met u als u de hond brengt en zal ik een schatting maken van de verwachte tijd dat ik er mee bezig zal zijn. Gemiddeld zal ik per hond 2 tot 4 uur bezig zijn.. Afhankelijk van ras en wensen.

LET OP –> IK NEEM GEEN NIEUWE HONDEN MET PLUKVACHTEN MEER AAN.

Losse behandelingen:

  • nagels €7,50
  • vlooientoeslag €10.-   

  • anaalklieren enkel uitdrukken als het nodig is.. én als er een bad gepland is
  • Uitplukken van oren doe ik niet langer standaard, alleen als de hond er geen moeite mee heeft, zal ik de haren verwijderen, en natuurlijk in overleg (officieel is dit een dierenarts handeling en kan ik geen garantie geven over een mogelijk nadelige reactie na de behandeling)

Met ingang van 1 januari 2021

wordt de prijs bepaald door de tijd dat ik bezig ben met uw hond..
wat wil zeggen dat sommige klanten minder gaan betalen en andere klanten meer..
Dat is eerlijker voor de klant, en voor mij..
Ik ben mij ervan bewust dat ik daardoor mogelijk klanten verlies..

de prijs per half uur is 18,75

Deze prijzen zijn inclusief BTW. Wassen, anaalklieren uitdrukken (alleen indien nodig), nagels knippen (indien nodig),
controleren en schoonmaken van tanden {indien de hond dat toestaat) en ogen/oren is inbegrepen.
Exclusief is een behandeling tegen vlooien!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.