Over mij

 Hallo!

mijn naam is Angèl Gelauf, ik ben geboren in 1967, woon in Emmeloord en werk al sinds 1992 als hondentrimster.

Ik ben begonnen met trimmen toen ik als dierenartsassistente werkte en ik daar zeer geregeld dieren ging scheren die onder narcose hun klitten moesten laten verwijderen, en hieruit ontstond de vraag van klanten om me te scholen in het hondentrimgebeuren. Ik heb toen een opleiding gevolgd en ben stage gaan lopen bij Els Rozendaal te Amersfoort. Bij haar heb ik veel geleerd en begon een jaar nadien mijn eigen salon. In de loop der jaren heb ik gewerkt in Swifterbant, Espel, Blankenham, Blokzijl en nu Emmeloord.

U kunt bij mij terecht met alle soorten ras- en kruisinghondjes.
Momenteel nog ruimte voor knip- en scheerhonden!
Voor een all-inn beurt (wassen, knippen, scheren, nagels, anaalklieren, tandsteen, oortjes) of voor enkel nageltjes knippen.

Prijzen gaan per half uur trimwerk all in.

Naast mijn werk heb ik zelf Belgische Herdershonden (Tervuerense Herders & Groenendaelers) welke ik fok, show en train. Dit is een grote passie en neemt een grote plaats in. Ik heb 3 honden thuis, allemaal meiden. Mocht u mijn honden eens willen bekijken zie dan de website www.ofdarkbrightness.com
Ik fotografeer graag en maak mooie en leuke fotobewerkingen met Photoshop, zie www.pixelarious.nl hier ziet u dus dat ik mogelijk iets unieks kan maken om cadeau te geven of iets passends en origineels te ontwerpen voor in uw eigen huis- werk- of slaapkamer. 

Ook maak ik op bestelling EM tekenbanden en houd ik me bezig met etherische oliën en heb al diverse mooie dingen mogen meemaken bij {voornamelijk) honden.. 
Op facebook heb ik dan ook een pagina ‘Oily Sparkles’

Ik heb liefde voor de dieren en het trimmersvak, maar jammer genoeg zien de honden dat niet allemaal zo.. niet heel gek, immers ‘moeten’ ze bij mij een tijdje doen wat ik wil.. en is hetgeen ik doe ook niet altijd een favoriete bezigheid van het dier.. Gelukkig blijkt na afloop van de trimbeurt dat het niet persoonlijk naar mij gericht is en vinden ze me toch nog wel aardig.. LOL

U kunt de hondentrimsalon vinden op:

Volkerak 8
8303 JE Emmeloord
graag een berichtje via whatsapp of sms op 06.23334315
sparkling-hondentrimsalon@hotmail.com 

HOUDT U ER REKENING MEE DAT MIJN AGENDA VOORUIT GEPLAND IS OP 12 WEKEN..
plan op tijd een afspraak in, liefst direct na behandeling.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.