Over mij

Angel en Jessy 22.01.2012Dit ben ik, mijn naam is Angèl Gelauf en ik ben geboren in 1967 en samen met mijn dochter Denise woon ik in Emmeloord en werk al ruim 20 jaar als hondentrimster.

Ik ben begonnen met mijn trimwerk toen ik als dierenartsassisitente werkte en ik geregeld dieren moest scheren die onder narcose hun klitten moesten laten verwijderen, hieruit onstond de vraag van klanten om me te scholen in het hondentrimgebeuren. Ik heb toen een opleiding gevolgd en ben stage gaan lopen bij Els Rozendaal te Amersfoort. Bij haar heb ik veel geleerd en begon een jaar nadien mijn eigen salon. In de loop der jaren heb ik gewerkt in Swifterbant, Espel, Blankenham, Blokzijl en nu Emmeloord.

U kunt bij mij terecht met alle soorten ras- en kruisinghondjes. Voor een all-inn beurt (wassen, knippen, scheren, plukken, nagels, anaalklieren, tandsteen, oortjes) of voor enkel nageltjes knippen. Prijzen al vanaf 55 euro all in.

Én sparen voor bij iedere 5e behandeling een lekkere shampoo/hondenlotion of serum!

Ikzelf werk naast in mijn trimsalon ook in de logistiek cosmetica/shampoo, iets totaal anders, maar erg leuk.. geeft me iets meer zekerheden. Naast mijn werk heb ik zelf Belgische Herdershonden (Tervuerense Herders & Groenendaelers) welke ik fok, show en train. Dit is een grote passie en neemt een grote plaats in mijn leven in. Ik heb 3 honden thuis, allemaal meiden. Mocht u mijn honden eens willen bekijken zie dan de website www.ofdarkbrightness.com
Ik fotografeer graag en maak mooie en leuke fotobewerkingen met photoshop, zie www.pixelarious.nl hier ziet u dus dat ik mogelijk iets unieks kan maken om cadeau te geven of iets passends en origineels te ontwerpen voor in uw eigen huis- werk- of slaapkamer.

U kunt de hondentrimsalon vinden op:
Volkerak 8
8303 JE Emmeloord
0527.244005 en bgg 06.23334315
sparkling-hondentrimsalon@hotmail.com 

Reacties zijn uitgeschakeld.